Сьогодні відбудеться фінал Нацвідбору Євробачення 2024. Де подивитися

1651 0
68-й Пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, в травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 3 лютого, стане відомо, хто представить Україну на Євробаченні-2024 у шведському Мальме. Фінал Національного відбору розпочнеться о 18:00, трансляції відбуватимуться на всіх платформах Суспільного Мовлення.

Де й коли дивитися фінал Нацвідбору-2024

За пів години до фіналу Національного відбору, о 17:30 3 лютого, розпочнеться трансляція передшоу. 

Стежте за трансляцією фіналу починаючи з 18:00:

Як і в попередні роки, переможця Нацвідбору та представника України на Євробаченні-2024 визначать за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%).

Цьогоріч глядацьке онлайн-голосування вже вдруге відбудеться в мобільному застосунку Дія. Взяти участь в опитуванні зможуть всі охочі віком від 14 років. Для цього буде потрібно зайти в застосунок Дія, в розділі «Сервіси» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з 11 фіналістів. Про початок і закінчення голосування в ефірі Суспільне Культура глядачів повідомлять ведучі шоу.

Порядок виступів учасників у фіналі Національного відбору визначило жеребкування:

1. YAKTAK  «Lalala»

2. INGRET  «Keeper»

3. NAZVA  «Slavic English»

4. ANKA – «Палала»

5. Drevo – «Endless chain»

6. alyona alyona & Jerry Heil  «Teresa & Maria»

7. MÉLOVIN  «DREAMER»

8. SKYLERR  «Time is running out»

9. Ziferblat  «Place I Call Home»

10. YAGODY  «Tsunamia»

11. NAHABA – «GLASSS»

Нагадаємо, що завершилося опитування у застосунку «Дія» щодо кандидатів у журі на Нацвідбір на Євробачення-2024. До переможців увійшли троє українських артистів – Джамала, Андрій Данилко та Сергій Танчинець. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!