Сьогодні зі Львова відкрили три нові авіарейси Ryanair

3686 0
Із львівського аеропорту відправляться літаки до Меммінгена, Дюссельдорфа та Варшави.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Сьогодні, 31 жовтня, зі Львова відкрили ще три нові авіарейси ірландського лоукостера Ryanair. Зокрема о 9:40 зі Львова вирушив літак до Варшави, о 10:40 – до Дюссельдорфа, а о 14:50 відправиться перший авіарейс до Меммінгена.

Читайте також: Ryanair у Львові: Шанс на розвиток міста чи летюча маршрутка з туристами

Львів — Варшава (Модлін) курсуватиме в понеділок, п'ятницю та неділю. О 6:50 літак вилітатиме з Модліна, а о 8:55 буде у Львові.

Львів — Дюсельдорф (Веце) літатиме тричі на тиждень у середу, п’ятницю та неділю. З Дюсельдорфа рейс відправлятиметься о 7:10 та прибуватиме до Львова о 10:15.

Львів — Меммінген — двічі на тиждень у середу на неділю. З Меммінгена літак вирушатиме об 11:30 та прибуватиме до Львова о 14:25.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Додамо, що вчора зі Львова стартував перший авіарейс до Кракова, заповненість якого становила 100%. Із цієї нагоди авіакомпанія оголосила розпродаж квитків на всі рейси зі Львова до 1 листопада.

Нагадаємо, про другу спробу вийти на український ринок Ryanair повідомив у березні цього року. Загалом авіаперевізником можна буде полетіти до Кракова, Варшави, Дюссельдорфа, Меммінгена та Лондона.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!