Соломія Чубай готує великий концерт до Миколая

878 0
3 грудня о 18:00 у мультифункціональному просторі FEST republic у Львові відбудеться благодійний концерт співачки Соломії Чубай – «Час вірити в дива»
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

З 2016 року львівська креаторка Соломія Чубай веде активну соціально-культурну діяльність у рамках інклюзивного проєкту «Колискові для Олекси», до створення якого долучились відомі оркестри  та музичні гурти. Ця музична ініціатива стала  потужною платформою популяризації ідеї відповідального батьківства, теми толерування «іншості» та психологічної підтримки батьків, які виховують діток з особливостями розвитку. Нині у доробку проєкту понад 100 благодійних заходів та 2 студійні альбоми, які, на думку співачки, «зцілюють дитячі серденька».

Нині в країні повномасштабна війна. Українським батькам напрочуд важливо створювати атмосферу довіри та безпеки навколо своїх дітей, бо вони, так само як і дорослі, значною мірою потрапляють під вплив стресових обставин навколишнього середовища. Саме тому, напередодні свята Святого Миколая, команда проєкту «Колискові для Олекси» бажає підтримати львівські родини, об’єднуючи силою слова й українськими співочими традиціями, даруючи зі сцени справжнє казкове дійство з танцями, співами та відчуття безтурботної єдності.  

У рамках концертної програми «Час вірити в дива» для гостей готують інтерактивну взаємодію з дитячим співочим театром «Школи мистецтв вільних і небайдужих» під керівництвом Олега Онещака, унікальний відеоарт від студії «Іванчина майстерня», який наживо створюватиме сама Іванка Димид та, звісно, терапевтичне соло Соломії Чубай з музичним супроводом гуртів «ROCKOKO» та «JALAPITA». 

Мета благодійної складової заходу — збір коштів на потреби сімей дітей з аутизмом та особливими потребами, а також з дітьми, які потребують поведінкової корекції у часі війни, якими опікується команда ініціативи. Вітальна місія —  ментальне відновлення українських родин від пережиття травматичних подій внаслідок війни в Україні. 

Партнерська публікація

_____________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!