Сотні мультфільмів українською. Запрацював онлайн-кінотеатр для дітей

13168 0
Місяць підписки на онлайн-кінотеатр коштує – 70 гивень, а рік – 500. Втім, деякі мультфільми можна переглядати безкоштовно.
Фото: кадр з мультика "Гігантозавр"

Фото: кадр з мультика "Гігантозавр"

З квітня в Україні розпочав роботу онлайн-кінотеатр для дітей Multok. На сайті можна дивитися відомі дитячі анімаційні серіали українською мовою. Про це інформує НВ.

Зараз в онлайн-кінотеатрі можна подивитися такі світові мультсеріальні хіти, як Гігантозавр (Disney Channel), Казупс (Netflix), День, коли Генрі зустрів… (Nick Junior) та Майя Дій (Discovery Kids). Автори проєкту обіцяють, що найближчим часом список прем'єр значно розшириться.

«Є нагальна потреба в якісному україномовному контенті для дітей. Гігантозавр, Казупс, Майя Дій і Генрі художньо довершені, захоплюючі серіали зі здоровим гумором. Нас дуже тішить, що вони вже доступні українською», – зазначила програмна директорка сервісу Яна Гришаніна.

На сервісі немає реклами. Місяць підписки на онлайн-кінотеатр коштує – 70 гивень, а рік – 500. Втім, деякі мультфільми можна переглядати безкоштовно, пройшовши реєстрацію.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!