Спортсменка з Львівщини втретє за рік виборола титул чемпіонки Європи

859 0
Тренує спортсменку Віктор Погребінський.
фото: фейсбук христини уляник

фото: фейсбук христини уляник

16-річній пауерліфтерці зі Львівщини Христині Уляник немає рівних у ваговій категорії 47 кг серед дівчат. Вона продемонструвала результат 65 кг у присіданнях зі штангою, 42,5 кг у жимі лежачи та 82,5 кг у тязі становій, що дозволило їй вибороти перемогу серед дівчат на чемпіонаті Європи.

Джерело: очільник Львівської ОВА Максим Козицький

Для вихованки Яворівської ДЮСШ це вже третє «золото» на чемпіонатах Європи цьогоріч. Тренує спортсменку Віктор Погребінський. Ще одна його титулована вихованка Софія Станько учора виборола малу нагороду у жимі лежачи у ваговій категорії до 57 кг. 

Читайте також: 11-річна львів'янка стала чемпіонкою світу зі швидких шахів

Додамо, що чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу серед всіх вікових груп триває цими днями у місті Скерневиці у Польщі. Жителі Львівщини ще зможуть повболівати за львів‘ян Дарію Іськів, Андрія Детка, Ярину Король та Ірину Кісь.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!