Спортсмени із Львівщини здобули 16 медалей на Іграх Воїнів у США

946 0
Всього у змаганнях брали участь близько 300 спортсменів.
ФОТО: Львівської ОВА

ФОТО: Львівської ОВА

Четверо спортсменів з Львівщини здобули 16 медалей на Іграх Воїнів у США. Це ветерани та чинні військові, які мали поранення. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Найбільше — 7 медалей виборов Віктор Легкодух. «Золото» у метанні диска, і у метанні булави, дві золоті медалі у веслуванні на тренажерах, «бронза» в індивідуальній гонці на час на хендбайку, «срібло» у груповій гонці на хендбайку та «бронза» в бігу на візках.

Читайте також: Львів'яни вибороли 9 медалей на Іграх Воїнів у США

29-річний Сергій Калитюк виборов три медалі: «золото» у кульовій стрільбі, срібні нагороди в індивідуальній та груповій гонці на хендбайку. Дві золоті медалі у веслуванні на тренажерах впродовж однієї та чотирьох хвилин, і «срібло» у волейболі виборов ветеран Національної гвардії України Ігор Галушка.

Також Дмитро Афанасьєв виборов «золото» у стрільбі з лука у команді і «срібло» у волейболі. 

Читайте також: Львів‘янин Мергій Калитюк виборов золото на Іграх Воїнів у США

Зазначимо, «Ігри воїнів» організовує Командування підготовки та доктрини Сухопутних військ США. Для участі в них прибули близько 300 спортсменів, які представляють армії Сполучених Штатів та країн-союзниць. Змагання тривали до 28 серпня.

Для довідки

Warrior Games – це багатоспортивний захід для поранених чи хворих службовців та ветеранів, організований Міністерством оборони США. Участь у Іграх воїнів у США беруть приблизно 300 осіб. Львівщину у різних видах спорту представляють Сергій Калитюк, Віктор Легкодух, Ігор Галушка.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!