Спортсмени Львівської академії сухопутних військ посіли третє місце на міжнародних змаганнях

1371 0
Це був дебютний виступ нашої команди на нових міжнародних військових змаганнях.
Фото: Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Фото: Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Спортсмени Національної академії сухопутних військ здобули 3-тє командне місце у міжнародних змаганнях 1-го інтернаціонального кубку з військових спортивних дисциплін серед кадетів, які проходили у місті Балатонакаратія (Республіка Угорщина). Про це повідомили в академії.

Участь у змаганнях узяли 8 команд з 5 країн: Угорщини, Румунії, Чехії, Сербії та України. Збройні Сили України представляли першокурсники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Змагання проходили із семи дисциплін: надання першої медичної допомоги, біг по лабіринту, літній біатлон, переповзання з метанням гранати, смугу перешкод, орієнтування на місцевості й естафета 4×1000 метрів зі зброєю (автоматом).

За підсумками семи дисциплін команда ЗСУ на цих змаганнях посіла третє загальнокомандне місце.

Українські кадети показали найкращі результати в окремих дисциплінах, зокрема у подоланні смуги перешкод і в літньому біатлоні, другий результат – в естафеті 4×1000 метрів зі зброєю та були третіми у переповзанні з метанням гранати.

Це був дебютний виступ нашої команди на нових міжнародних військових змаганнях. 

Фото Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!