Спортсмени, вихователі і перевізники. Під Львівською ОДА – масові протести. Фото, відео

4517 0
На вул. Винниченка зібралось близько 200 людей.
Фото: Наталія Лазарович/Фейсбук

Фото: Наталія Лазарович/Фейсбук

У Львові на вул. Винниченка під будівлею ОДА сьогодні, 5 червня, відбуваються одразу кілька протестів. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Від ранку тут почали акцію протесту з вимогою відновити міжміські перевезення перевізники Львівської області. Зараз до них приєднались тренери фітнес-клубів та вихователі дитсадків, які також вимагають дозволити їм працювати. Спортсмени розпочали тренування просто біля входу в ЛОДА.

Додамо, зараз у Львівській ОДА триває засідання обласної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому мають ухвалити рішення, послаблювати чи ні карантин у Львівській області.

Станом на ранок на Львівщині було 73 нових хворих на коронавірус, а кількість позитивних лабораторних тестів на Covid-19 за тиждень удвічі перевищує показник, що враховують для послаблення карантину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!