Спортсмени з Львівщини вибороли «бронзу» чемпіонату України з баскетболу

971 0
Під час турніру вони набрали вісім очок, їхні супротивники – сім.
фото: лова

фото: лова

У фіналі чемпіонату України з баскетболу команда міста Самбора здобула бронзову нагороду чоловічої Вищої ліги. В останньому матчі харків’яни вибороли перемогу в овертаймі з рахунком 93:88, однак баскетболісти з Львівщини здобули «бронзу» чемпіонату за підсумками турнірної таблиці, набравши вісім очок порівняно з семи очками харків'ян.

Джерело: управління молоді і спорту ЛОВА

Напередодні фіналу самбірчани провели гру з баскетбольним клубом Рівного, яка завершилась  з рахунком 92:101. Саме представники Рівненщини цьогоріч вибороло «золото» Вищої ліги, тому в наступному сезоні зможуть змагатись за нагороди Суперліги. 

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Головним тренером самбірського клубу є самбірчанин Володимир Полях. Він провів 17 років як гравець Миколаївської баскетбольної команди, згодом став асистентом головного тренера і, врешті, головним тренером команди. Чоловік також працював головним тренером молодіжної баскетбольної збірної України, клубу «Львівська Політехніка» і запорізької «Хортиці».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!