Спортсмени зі Львівщини вибороли золоті медалі на Європейських іграх

799 0
Львівщину та державу загалом представляли Юлія та Павло Коростильові.
Фото:ЛОВА

Фото:ЛОВА

Представники Львівсьщини вибороли нагороди на Європейьских іграх. Сьогодні, 27 червня, спортсмпени змагалися у фіналі зі стрільби на 25 метрів з пістолета серед змішаних команд.

Джерело: Львівська ОВА

У боротьбі за «золото» зустрілись представники України та Чехії. Українці перемогли із рахунком 16:6. Львівщину та державу загалом представляли  Юлія та Павло Коростильові. За нагороди на змаганнях управління молоді та спорту Львівської ОВА виплатить спортсменам по 80 тисяч гривень. Премії отримають також їхні тренери – Сергій та Валентина Коростильові. 

Зазначимо, що спортсмени тренуються в обласній Школі вищої спортивної майстерності та є військовослужбовцями Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України.

Для довідки:

Сестра і брат, Юлія та Павло вибороли вже чимало нагород для нашої країни. За підсумками 2022 року Павла визнали найкращим спортсменом Львівщини серед чоловіків. Він заслужений майстер спорту з кульової стрільби. Торік виборов першу для Львівщини ліцензію на Олімпійські ігри у Парижі. Юлія – чемпіонка світу, багаторазова чемпіонка Європи з кульової стрільби, учасниця Олімпійських Ігор. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!