Справжні французькі макаруни. Де знайти у Львові?

20096 3
Їх часто можна побачити у фільмах і на телебаченні, їхні кольорові фото привертають увагу у журнальних статтях. Вже понад рік різнобарвне печиво, яке називають макарунами, можна скуштувати у львівських ресторанах і кафе. Однак лише в кількох закладах макаруни виготовляють в оригінальній французькій рецептурі. ®
Фото: Орест Дрималовський

Фото: Орест Дрималовський

Ресторан авторської кухні «Vintage Nouveau», що розташований у «Вінтаж Бутік Готелі» (вул. Cтароєврейська, 25/27), за випікання макарунів взявся кілька місяців тому. Таке рішення у закладі вважають успішним – кожного дня за різнокольоровим французьким печивом сюди приходять сотні львів’ян і туристів.

«Наші макаруни відрізняються, насамперед, оригінальним смаком. Дуже багато закладів у Львові випікають це печиво на продуктах-замінниках. Для нас є принциповим використання правдивих інгредієнтів, які нам постачають із Франції. Звідси – і неповторний смак. Через чималий попит, випікаємо печиво кожного дня. Тож вони у нас постійно свіжі», - розповідає шеф-кухар ресторану Юрій Ковриженко.

У «Vintage Nouveau» відвідувачам пропонують п’ять видів макарунів:

- Шоколадні (на основі справжнього гіркого французького шоколаду)

- Лімончелло (лимонний крем додає освіжаючих віддінків)

- Амаретто (в основі – крем з додаванням італійського лікеру «Amaretto», мигдалю і сиру маскарпоне

- Апельсиново-маракуєві (авторська рецептура ресторану «Vintage Nouveau», однак на основі французьких традицій)

- Білий шоколад (з додаванням тархуну і м’яти)

Різнокольорове печиво у ресторані «Vintage Nouveau» можна придбати і в подарунковій коробці, що вміщає 5 макарунів. Її ціна – 110 гривень. Вроздріб – 20 гривень. У закладі зазначають, що запропонували своїм гостям найбільш лояльні ціни, враховуючи вартість продуктів, привезених з-за кордону.

«Кондитери нашого ресторану постійно їздять на різноманітні майстер-класи, аби вивчати нові методи випікання макарунів. Ми намагаємось експериментувати зі смаками, однак не забуваємо французьких традицій створення цього печива. При пошуках нових рецептів макарунів орієнтуємось на те, аби кожен смак був неповторним і не схожим на інші», - додає Юрій Ковриженко.

www.vintagehotel.com.ua

вул.Староєврейська 25/27

тел. (032)235 68 34

facebook: vintage café

instagram: vintagehotel_restaurant


Читайте також:
24 Січня, 2016 17:52
Сашко найкращі макаруни в АртПрезенті!
рекомнедую!
art-prezent.com.ua
Дівчата дійсно профі і ціни приємні!
12 Червня, 2015 23:50
до анонімки так тут же ж є в першому абзаці позначка реклами
12 Червня, 2015 19:00
анонімка якась "заказуха"...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!