США запровадять санкції проти Путіна. Оновлено

769 0
«Російський лідер стане найвідомішою мішенню у спробі накласти витрати на російську економіку».

Сполучені Штати готові запровадити санкції проти президента Росії Володимира Путіна, міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова та членів російської Ради безпеки. Про це повідомила на брифінгу прессекретар Білого дому Джен Псакі, повідомляє Європейська правда.

«У результаті телефонної розмови, яку президент Байден провів з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн та в узгодженні з рішенням європейських союзників США приєднаються до них у введенні санкцій проти президента Путіна, міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова та членів російської Ради безпеки», — сказала Псакі, додавши, що деталі цих санкцій оголосять згодом.

Зазначимо, що у п’ятницю стало відомо, що Європейський союз заморозить активи Путіна та міністра закордонних справ Росії Сергєя Лаврова.

«Російський лідер стане найвідомішою мішенню у спробі накласти витрати на російську економіку та найближче оточення Путіна після російського вторгнення в Україну», — йдеться у повідомленні.

За словами одного з джерел, ймовірно, до санкційного списку будуть включені додатково російські чиновники.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!