США заявили, що Росія перекидає свої війська з Грузії в Україну

4732 0
Куди підуть війська з Грузії в Україні, поки невідомо.
військовий росії/Фото: Reuters

військовий росії/Фото: Reuters

Росія вводить свої війська, дислоковані в Грузії, в Україну як підкріплення. Про це повідомив високопоставлений представник оборони США, пише CNN.

З його слів, Пентагон зафіксував переміщення певної кількості війсь з Грузії. Однак надати кількість військових, яких переміщує Москва, або графік, за яким вони прибувають, Сполучені Штати не можуть.

Читайте також: Росія збираєтться ввести в Україну сирійські підрозділи, – розвідка

«Тепер у нас є ознаки того, що вони залучають сили з Грузії в Україну», – сказав чиновник, додавши, що вони не відстежують їхні переміщення з повітря.

США також не знають, куди підуть російські війська з Грузії в Україні. Американський чиновник додав, що як заявив Кремль, вони надають пріоритет своїй діяльності на Донбасі на сході України.

Зазначимо, що Росія розмістила війська у Грузії після того, як вторглася в країну у 2008 році.

Нагадаємо, раніше у Генштабі ЗСУ повідомляли, що Росія стягує для війни проти України військових з Сирії, Вірменії та Азербайджану. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!