Стадіон «Скіф» у Львові зможе приймати міжнародні змагання

3282 0
Стадіон може приймати усі змагання, окрім чемпіонатів світу та Олімпійських Ігор.
фото: Юрій холод

фото: Юрій холод

Легкоатлетичний стадіон навчально-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського «СКІФ» відповідає умовам проведення міжнародних змагань. Відповідний сертифікат видала Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій на заявку компанії, що займалась реконструкцією об‘єкту. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Стадіон може приймати усі змагання, окрім чемпіонатів світу та Олімпійських Ігор. Він також є унікальним, оскільки розташований на місці піщаного кар’єру та захищений від вітру зеленими насадженнями, а це забезпечує мінімальну похибку в результатах спортсменів-легкоатлетів та покращує їх загальні показники.

Читайте також: На стадіоні «Юність» завершують ремонт трибун. Візуалізація

Нагадаємо, що реконструкцію стадіону завершили торік наприкінці серпня у межах програми «Велике будівництво». Кошторисна вартість проєкту – понад 13 мільйонів гривень. Тут облаштували бігові доріжки та сектори. Роботи виконували на сучасному обладнанні, за допомогою повністю автоматизованого укладача поліуретанової стяжки нового покоління, розробленого для облаштування професійних легкоатлетичних доріжок товщиною від 6 до 50 мм.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!