На Сихові спустили одне із озер. Яка причина

9680 0
Воду із озера викачали для проведення очистки та відновлення берегів.
Фото: Сихів.медіа

Фото: Сихів.медіа

На вулиці Тернопільській 1-А у Львові спустили озеро. Про це повідомили мешканці району на Гарячій лінії Львова. 

За словами голови Сихівської районної адміністрації Андрія Зозулі, воду із озера викачали для покращення його технічного стану, проведення очистки та відновлення берегів.

«Проводяться роботи із покращення стану водойми. Її очистять від намулу, почистять береги. Загалом озеро не чистили ще з моменту його створення. Всередині водойми ми знайшли багато об'ємного сміття, зокрема, була навіть дитяча гойдалка. Ми почистимо озеро від цього сміття, намулу. Нічого особливого не робимо, просто озеро тепер буде чистішим і в кращому вигляді, ніж попередньо», – зазначив голова РА.

Читайте також: Львів, де живуть черепашки. Чим унікальне озеро Стосика

Завершити виконання робіт планують до кінця 2023 року. Після цього озеро наповнять водою. 

Нагадаємо, що  на вулиці Симоненка проводять очистку озера. Необхідність проведення робіт виникла через те, що водойма заросла рдесником. 

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!