Стало відомо, чи буде цьогоріч ковзанка на площі Ринок

3788 0
Традиційно ковзанку біля Ратуші щороку відкривали у листопаді.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Щороку у Львові на площі Ринок відкривали сезонну зимову ковзанку. Проте цьогоріч, як і в 2022 році, ковзанки перед Ратушею не буде. Про це Tvoemisto.tv повідомили у Львівській міськраді.

Цієї зими відвідати ковзанку можна буде у торговому центрі «King Cross Leopolis». Загальна площа натурального льодового покриття становить понад 800 кв. метрів. Тривалість сеансу становить 45 хвилини. Найбільша ковзанка у Львові розташована у спортивно-розважальному центрі «Медик». Ще одну нову ковзанку з панорамою відкрили у Винниках у відпочинковому комплексі Emily Resort.

Читайте також: Як безпечно встановити та прикрасити ялинку. Поради

Зазначимо, що декілька років поспіль зимову ковзанку у Львові облаштовувала ТзОВ «Науково-виробнича фірма «Відкриті комп’ютерні системи (ВІІКОС)». Згідно з даними Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові і займається організацією видів відпочинку та розваг. Натомість Галицька районна адміністрація мала забезпечити прибирання території навколо ковзанки, дотримання санітарних норм допустимого шуму та надання невідкладної медичної допомоги у період роботи ковзанки.

Нагадаємо, що сьогодні, 18 листопада, у Львові та області випав перший сніг. Синоптики наголосили, що  варто очікувати вдень місцями значний мокрий сніг. 

Ірина Давосир

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!