Сьогодні дитячі садки та школи Львова працюватимуть у режимі чергових груп

3239 0
Батьки можуть приводити дітей до навчальних закладів.
Фото: gettyphotos

Фото: gettyphotos

У середу, 16 листопада, у львівських школах і садках заняття не проводитимуть. Вони працюватимуть в режимі чергових груп. Батьки можуть приводити дітей до навчальних закладів.

Джерело: мер Львова Андрій Садовий

«З огляду на складну ситуацію з електропостачанням, 16 листопада занять у садках та школах не буде. Але вчителі та вихователі працюватимуть. Тож якщо ви не маєте з ким залишити дитину, то її можна привести до навчального закладу.  Дітей у закладах забезпечимо перекусом», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 15 листопада у Львові та області пролунала серія вибухів. Одну людину поранено внаслідок ракетного обстрілу. Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, 80% міста залишилось без світла. Через відсутність електроенергії тимчасово призупинили подачу тепла, гарячої води також нема.

Ольга Коваль

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!