Стало відомо, хто стане ще одним хедлайнером Leopolis Jazz Fest

1629 0
Співачка та композиторка вперше відвідає Україну.
Фото: Leopolis Jazz Fest

Фото: Leopolis Jazz Fest

Співачка, піаністка, гітаристка та композитор Мелоді Гардо 27 червня Мелоді Гардо виступить на Leopolis Jazz Fest. Про це повідомили організатори.

Як зазначили у Leopolis Jazz Fest, її творчий та життєвий шлях – це подолання тяжких наслідків після ДТП. Сила волі та любов до музики стали для неї найкращою терапією. Ще перебуваючи у лікарні, вона написала пісні, які стали мініальбомом Some Lessons.

Читайте також: Стало відомо ім'я першого хедлайнера Leopolis Jazz Fest

Наступні альбоми Мелоді Гардо посіли високі місця у чартах. Альбом My One and Only Thrill досяг другого рядка в джазовому чарті Billboard. Альбом The Absence потрапив у топ-30 Billboard 200 і досяг вершини чарту серед джазових альбомів США.

У 2020 році Мелоді Гардо з Ларрі Кляйном створила альбом Sunset in the Blue, в якому взяли участь такі зірки, як Тіль Бреннер, Антоніо Замбуджо, Ібрагім Маалуф, а також гостем став Стінг.

Нагадаємо, що Leopolis Jazz Fest оголосили ім’я першого хедлайнера фестивалю. Ним став Джон Ледженд, який виступить 26 червня. Leopolis Jazz Fest запланований на 24-28 червня 2022 року.

Довідково

Мелоді Гардот – американська джазова співачка. Гардо почала займатися музикою з 9-ти років, грала на фортепіано і гітарі. У свої 16 почала виступати в нічному клубі – по п'ятницяx та суботаx, по чотири години. У 19 років вона на велосипеді потрапила під колеса автомобіля, отримала черепно-мозкову травму, безліч переломів. Перебуваючи у лікарні, Мелоді за порадою лікарів стала займатися музичною терапією. Ця терапія стала не тільки першим кроком до одужання, але також до успішної кар'єри як співачки та композитора: ще не маючи можливості самостійно пересуватися по лікарняній палаті, вона записала альбом «Some Lessons – The Bedroom Sessions» (2005).

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!