Стало відомо, кого обрали найкращим двірником Львова

4844 0
Найкращі двірники районів нагороджені туристичним вікендом у Закарпаття та грошовими нагородами у розмірі 10 тис. грн.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

«Найкращим двірниом Львова – 2023» став двірник палацу графів Потоцьких, Львівської національної галереї мистецтв імені Возницького Богдан Михайлович Єсип.  Переможець отримає поїздку до одного із закордонних міст-партнерів Львова, туристичний вікенд на двох у Закарпаття та грошову премію у розмірі 10 тис. грн. Також цінні подарунки отримають кращі двірники районів міста, яких своїм голосуванням обрали мешканці.

Джерело: Львівська міська рада

«Цього року ми вчетверте проводимо цей конкурс. Він проводився у два етапи. У першому етапі мешканці подавали кандидатури, а у другому – було голосування. Переможців обирали по кожному району і одного переможця по Львову», – розповів Назар Кушнір, головний спеціаліст відділу Гарячої лінії міста.

Загалом містяни запропонували на конкурс 51 учасника. Найбільше голосів отримав Богдан Єсип, який працює двірником з грудня 2010 року. Він прибирає подвір'я та прилеглу територію до Палацу Потоцьких, доглядає газони, квіти та екзотичні рослини. 

«Хочу подякувати всім, хто подав мою кандидатуру і хто проголосував за мене. Я горджуся і люблю свою роботу. Пильную свої обов'язки. Тому всім дякую за оцінку і дякую за подарунки. За кордоном я ще не був. Це буде моя перша поїздка. Подивлюся як там прибирають місто», – каже Богдан Єсип, переможець конкурсу «Найкращий двірник Львова – 2023».

Зазначимо, Богдан Єсип входить у технічну групу обслуговуючого персоналу щодо організації та обслуговування заходів з прийому високопоставлених осіб України та світу у Палаці Потоцьких. Особисто був присутнім під час візитів президентів, які відбувались в приміщеннях палацу.

Щодо кращих двірників районів, то за результатами конкурсу:

  • Кращим двірником Залізничного району стала Горнович Ганна Павлівна - двірник ЛКП «Сяйво».

  • Кращим двірником Личаківського району стала Феденьків Марія Степанівна - двірник ЛКП «Господар».

  • Кращимй двірником Сихівського району став Березовський Анатолій Володимирович - двірник ОСББ «Хоткевича-46».

  • Кращим двірником Франківського району стала Пашко Марія Степанівна - двірник ЛКП «Магістральне».

  • Найкращим двірником Шевченківського району стала Нежухівська Леся Ярославівна - двірник ОСББ «ВЕЛИЧКОВСЬКОГО,48».


Найкращі двірники районів нагороджені туристичним вікендом у Закарпаття та грошовими нагородами у розмірі 10 тис. грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!