Стало відомо, хто відремонтує дорогу Сколе – Славсько

4801 0
Вартість угоди становить 377,7 мільйонів гривень.
Фото: Олег Береза

Фото: Олег Береза

 На Львівщині уклали угоду з переможцем тендеру на 9 км ділянки дороги Сколе – Славсько. Переможцем стала компанія «Автомагістраль – Південь». Про це стало відомо зі сторінки колишнього голови Львівської облради Олександра Ганущина.

Читайте також: Дорогу між Тухлею та Славським відремонтують за 370 мільйонів гривень

«Нарешті. Укладена угода з переможцем тендеру на 9 км. ділянку «Сколе-Славсько» (шлях населеним пунктом Тухля)», – зазначив він.

В ремонт ділянки також входить освітлення, велодоріжка, відеоспостереження, комбіблок, нове дорожнє покриття та тротуари.

Додамо, що аукціон відбувся 22 червня, а його очікувана вартість становила 377 268 мільйонів гривень. Роботи планують завершити до 30 вересня 2022 року.

Читайте також: На Львівщині відремонтують 200 кілометрів доріг, щоби з’єднати туристичні центри Карпат

Нагадаємо, що ділянку ремонтують в межах проєкту «Мале Карпатське коло», за яким на території трьох карпатських областей – Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської відремонтують п’ять наявних доріг, серед яких: Славське – Вигода, Славське – Хащованя, Хітар – Тухля, Бориня – Мохнате та Бориня – Боберка.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!