Стало відомо ім’я першого хедлайнера Leopolis Jazz Fest

3027 0
Джон Ледженд випустив сім популярних альбомів за свою кар'єру, а його пісня «All Of Me» – одна з найбільш проданих пісень усіх часів.
Фото: grammy.com

Фото: grammy.com

Leopolis Jazz Fest оголосили ім’я першого хедлайнера фестивалю. Ним став Джон Ледженд, який виступить 26 червня.

«Всесвітньо відомий американський співак, автор пісень, з платиновими альбомами та актор Джон Ледженд отримав статус EGOT, адже серед його нагород: 12 премій Греммі, Оскар, Золотий глобус, Тоні, Еммі та інші», – йдеться в повідомленні на офіційній сторінці фестивалю у Фейсбуку.

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

Джон Ледженд випустив сім популярних альбомів за свою кар'єру, а його пісня «All Of Me» – одна з найбільш проданих пісень усіх часів.

Додамо, що Leopolis Jazz Fest запланований на 24-28 червня 2022 року.

Для довідки

Джон Ледженд (John Legend) – псевдонім американського автора-виконавця Джона Стівенса, який вважається одним з основних представників нео-соула – ретроспективного напряму в сучасному ритм-н-блюзі. Випуск дебютного альбому Ледженда, Get Lifted (2004), супроводжувався виключно теплими відгуками музичних критиків, які принесли йому п'ять премій «Греммі».

Незважаючи на зазначену в записах Ледженда спадкоємність з майстрами ритм-енд-блюзу попередніх поколінь, виконавець не цурається хіп-хопових впливів.

У вересні 2013 року Ледженд на озері Комо одружився з моделлю Кріссі Тейге. Кадри весільної церемонії увійшли в кліп до балади «All of Me», яка в травні 2014 очолила найпрестижніший американський хіт-парад Billboard Hot 100. Рік потому Стівенс отримав «Оскар» (за пісню «Glory» до фільму «Сельма»).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!