Стало відомо, коли у свій перший рейс вирушить «Бойківський експрес»

2689 0
Взимку маршрутом Київ – Славсько курсував «Лижний експрес», який користувався попитом серед туристів.
Фото: Інтерфакс-Україна

Фото: Інтерфакс-Україна

Швидкісний поїзд Інтерсіті+ «Бойківський експрес» №745/746 Київ – Славсько виконає свої перші рейси після перейменування 1 та 4 травня.

Як повідомляє «Укрзалізниця», у перший же день після відкриття продажу було реалізовано близько 10% квитків на перший рейс, наразі квитки ще є в продажу. Їх можна придбати через сайт booking.uz.gov.ua та офіційний чат-бот Укрзалізниці у Viber та Telegram, де ціна буде найбільш вигідною.

У компанії також нагадують, що взимку маршрутом Київ – Славсько курсував «Лижний експрес», який користувався попитом серед туристів завдяки зручному графіку. Зараз зі столиці до Бойківщини можна буде так само доїхати за 7 годин і вже по обіді насолоджуватися відпочинком у горах.

Читайте також: Укрзалізниця відновлює курсування потягу Львів – Ужгород, який скасували більше року тому

Також повідомляється, що серед усіх пасажирів рейсу №745, які прямуватимуть до Славська 1 та 4 травня, відділ туризму Славської громади розіграє 10 ексклюзивних наборів бойківських сувенірів – треба лише зберігати свій паперовий або електронний квиток до кінця поїздки.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» через підвищений попит запустить додаткові рейси на період великодніх і травневих свят. Низка з поїздів курсуватиме через Львів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!