Стало відомо, під яким номером Україна виступить на Євробаченні-2024

1084 0
Виконавиці представлять Україну із піснею «Teresa & Maria».
УМОВНЕ ФОТО / КУБОК «ЄВРОБАЧЕННЯ-2023»

УМОВНЕ ФОТО / КУБОК «ЄВРОБАЧЕННЯ-2023»

Нещодавно організатори Євробачення-2024 провели традиційне жеребкування для визначення черги виступів всіх учасників.За результатами, представники від України alyona alyona та Jerry Heil змагатимуться за перемогу у першому півфіналі під номером п'ять. Про це повідомили на офіційному сайті Євробачення.

Окрім України, у першому півфіналі виступлять також країни-засновниці «Євробачення» – Велика Британія, Німеччина та Швеція.

Нагадаємо, Євробачення відбудеться у травні в шведському місті Мальме. Перший і другий півфінали пройдуть 7 та 9 травня, а грандфінал – 11 травня. Україна виступатиме у першому півфіналі Євробачення. Виконавиці представлять Україну із піснею «Teresa & Maria»

Із 25-го березня розпочалося голосування щодо відбору складу національного журі на конкурс. Долучитись до опитування і зробити вибір українці можуть у застосунку «Дія».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!