Стало відомо, скільки коштуватиме реконструкція трамвайного депо у Львові

4457 0
Трамвайне депо планують перетворити на креативний простір.
Фото:  візуалізація AVR

Фото: візуалізація AVR

Трамвайне депо у Львові планують перетворити на креативний простір. У межах проєкту мають сформувати два громадські простори. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив головний виконавчий директор Lem Station Михайло Лемак.

За його словами, усі кошти на реалізацію проєкту виділяють інвестори. 30 мільйонів гривень, зафіксовані в межах інвестиційної угоди, пояснює Михайло Лемак, уже давно вклали. 

«Конкретно про це казати зможемо тоді, коли підійдемо до третьої черги реконструкції. Зараз дуже коливаються ціни, деякі ланцюжки постачання обірвані… Водночас що три місяці робимо зріз, контролюємо дотримання графіків, коригуємо бюджети, робочу документацію та рухаємося далі», – зазначив він. 

Читайте також: Lem Station: Яким буде креативний простір у старому трамвайному депо

За попередніми підрахунками, бюджет проєкту становитиме орієнтовно 6 мільйонів доларів. 

Нагадаємо, що нещодавно Tvoemisto.tv запитало головного виконавчого директора Lem Station Михайла Лемака, як зміниться локація на перехресті Сахарова – Вітовського – Героїв Майдану, що буде на місці першої львівської електростанції, колишньої поліклініки, ангарів та компресорної станції. Детальніше читате за посиланням.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!