Київ

Стало відомо, скільки отримує керівництво КМДА

1194 0
Загалом заступник КМДА за півтора року в середньому отримав на руки близько 1 млн.грн.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Середня зарплата заступників голови КМДА складає близько 60 тис.грн на місяць. Про це свідчить відповідь від апарату КМДА про заробітні плати міського голови та його заступників з лютого 2022 по червень 2023 року, яку отримав голова Громадської ради при КМДА Геннадій Кривошея.

Згідно із документом,  середня зарплата (з усіма надбавками) заступників складає близько 60 тис.грн в місяць. З них посадовий оклад складає - 13-15 тис.грн, щомісячні премії - 25-30 тис.грн. та інші надбавки - 15-17 тис.грн.

Ще є щорічна одноразова матеріальна допомога на оздоровлення - близько 70 тис.грн. та щорічна соціальна матеріальна допомога - теж близько 70 тис.грн.

Загалом заступник КМДА за півтора року в середньому отримав на руки близько 1 млн.грн.

Найменшу зарплату за це період отримала Ганна Старостенко - трохи більше 730 тис.грн/за 17 місяців.

Заступники голови, які офіційно зазначені на сторінці міської влади - Андрій Крищенко та Костянтин Усов ніяких виплат не отримують.

Міський голова Віталій Кличко, отримав за цей період лише заробітну плату близько 1 млн./грн. (60 тис.грн./місяць).

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 
ТЕГИ: київ, КМДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!