Стали відомі результати голосування за великі проєкти Громадського бюджету Львова. Хто переміг

6067 0
Офіційні результати про всіх переможців серед великих і малих проєктів будуть відомі сьогодні, протягом дня.
Фото: центр "Джерело"

Фото: центр "Джерело"

У Львові завершилося голосування за проєкти Громадського бюджету міста. Сьогодні протягом дня офіційно стануть відомі всі переможці. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління «Секретаріат Ради» ЛМР Юрій Лукашевський.

Що стосується великих (600 000 – 3 000 000 гривень) проєктів-переможців, то їх є шість. Перше місце серед них із результатом 7 090 голосів Громадського бюджету займає проєкт «Допоможи дитині здолати рак» авторки Наталії Ліпської, керівниці благодійного фонду «Крила надії». Він має на меті створити систему нейроонкологічної допомоги дітям з пухлинами мозку і хребта на базі відділення нейрохірургії Міської дитячої клінічної лікарні.

Читайте також: На участь у Громадському бюджеті Львова подали рекордних 240 проєктів

Понад 5 тисяч голосів зібрав проєкт «Мистецький простір «Пулюй»/Puluj Art Hall», а більш ніж 2 тисячі – «Обладнання для операційного відділення у Лікарню швидкої медичної допомоги». У категорії «Інші проєкти» переможцями є такі проєкти: «Відновлення водойм у парку Горіховий гай», «Рай для черепах – озеро Стосика» та «Реалізуємо право дорослих з інвалідністю на гідне самостійне життя в громаді, а не інтернатах» від центру «Джерело».

Офіційні результати про всіх переможців серед великих і малих проєктів будуть відомі сьогодні, протягом дня.

Нагадаємо, що з 1 до 15 листопада у Львові тривало голосування за проекти Громадського бюджету, які реалізовуватимуть у 2021 році. На їхню реалізацію передбачили 58 млн грн. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!