Стали відомі всі чвертьфіналісти Євро-2020. Розклад матчів

3862 0
Наступну гру збірна України зіграє цієї суботи, 3 липня, з Англією.
Фото: sport.ua

Фото: sport.ua

Після вчорашньої перемоги української збірної над шведами, визначилися всі пари ¼ фіналу Євро-2020. Крім команди Андрія Шевченка боротьбу за трофей продовжують Швейцарія, Італія, Англія, Чехія, Данія, Іспанія та Бельгія.

Наступну гру збірна України зіграє у суботу, 3 липня, з Англією, яка обіграла збірну Німеччини з рахунком 2:0. Матч почнеться о 21.00 год. в Римі.

Ігри у чвертьфінальні відбудуться:

2 липня

Швейцарія – Іспанія (18.00, Санкт-Петербург)

Бельгія – Італія (21.00, Мюнхен)

3 липня

Чехія – Данія (18.00, Баку)

Україна – Англія (21.00, Рим)

Півфінали заплановані на 6 і 7 липня – матчі відбутися в Лондоні.

Фінал чемпіонату також пройде в Лондоні 11 липня.

Нагадаємо, учора, 29 червня, відбувся поєдинок України зі Швецією у 1/8 Євро-2020, в якому наша збірна перемогла з рахунком 2:1 та пройшла у чвертьфінал Чемпіонату Європи. У першому таймі рахунок команд зрівнявся: на 27 хвилині матчу гол у ворота Швеції забив Олександр Зінченко, але наступними забили гол шведи – гравець Еміль Форсберг на 43 хвилині. Оскільки в перші 90 хвилин переможець так і не визначився, то командам довелося грати овертайм - два додаткові тайми по 15 хвилин. У другій частині овертайму на останній хвилині вирішальний гол забив 24-річний українець Артем Довбик, і це був його перший гол на Євро 2020 за Україну.  

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!