Київ

Стівен Фрай поділився враженнями від повітряної тривоги в Києві

1106 0
Актор пошкодував, що не взяв із собою в укриття ноутбук.
Фрай в Києві. Фото: Нікіти Тітова

Фрай в Києві. Фото: Нікіти Тітова

Під час повітряної тривоги в Києві британський актор і письменник Стівен Фрай перебував в укритті готелю. Про це він розповів в Instagram.

«Прокинувся о 4.45 від наполегливого голосу, який наказує всім у готелі спуститися в бомбосховище. Отже, ми тут. Хтось показав мені застосунок для завантаження: як бачите, згоден із наказом залишатися в безпеці», – написав він.

Фрай розповів, що бомбосховище розташоване в підвалі готелю, там є кава-машина й лежаки.

«Люди сміються і досить весело базікають. Жодних звуків дронів або ракет, які наближаються, які я міг би чути», – зазначив письменник.

Нагадаємо, напередодні Фрай прибув до Києва, щоб взяти участь у якості ведучого в Саміті перших леді і джентльменів, що проходить в Києві 6 вересня.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!