Студентам Львова пропонують написати есе та виграти поїздку до Данії

2129 0
Львівським студентам та журналістам пропонують дослідити, у який спосіб вирішують міські проблеми в Данії і Україні.
фото: nauka.udpu.org.ua

фото: nauka.udpu.org.ua

MYMEDIA, Посольство Королівства Данії в Україні та Магістерська програма з медіакомунікацій УКУ оголошують конкурс для журналістів, блогерів і студентів, які працюють і навчаються у Львові та Львівській області. Два переможці конкурсу поїдуть в навчальну поїздку в Данію. Претендентам пропонують дослідити, яким чином вирішують міські проблеми в Данії та Україні.

Для участі в конкурсі потрібно:

·         Надіслати есе або блог, що дасть відповідь на запитання: «Чим може бути корисним данський досвід у вирішенні проблем міського життя в Україні?» Конкретні теми можуть стосуватися питань муніципального управління, громадянського суспільства, ролі ЗМІ, комунальних послуг в сучасному світі або розумних рішень для урбаністичного простору. Тема – на вибір учасника, головне – застосувати розуміння сучасної Данії до українського контексту. 

·         Надіслати коротку автобіографію та опис того, як навчальна поїздка в Данію допоможе вам у роботі або посприяє вашому внеску в суспільну дискусію після повернення в Україну.

Надіслати матеріали потрібно до 1 жовтня 2016 на адресу: [email protected]. Обсяг – до 1000 слів. Всі матеріали повинні бути англійською мовою, проте блог може вестися рідною мовою.

Визначить переможців журі на чолі з Послом Данії, Його Високоповажністю Крістіаном Донс Кристенсеном. Імена переможців оголосять 7 жовтня на сайті Школи журналістики УКУ та Посольства Данії.

Опублікувала Юлія Сабадишина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!