Студентів запрошують на стажування в районні адміністрації Львова

949 0
Триватиме стажування два місяці.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Львівська міська рада розпочала проєкт, до якого запрошує 30 студентів та студенток на стажування в районних адміністраціях. Кожен кандидат зможе безпосередньо побачити, як працює місто, і долучитись до його розвитку. Охочих запрошують реєструватись для участі. Розпочнеться стажування з 20 травня.

«В часі війни місто має забезпечити функціонування усіх структурних підрозділів і підтримувати його життєдіяльність, навіть коли ворог завдає підступних ударів. Наше місто живе, в місті є молодь, є велика студентська спільнота, і ми хочемо дати можливість молоді реалізувати себе і свій потенціал», – пояснила директорка офісу з управління персоналом Львівської міської ради Лілія Савич.

Програма стажування студентів (5-6 курс) в районних адміністраціях Львова має на меті сприяти профорієнтації студентів, залучити креативну молодь та використовувати інноваційні підходи у роботі органів місцевого самоврядування.

Учасники та учасниці матимуть змогу долучитись до роботи підрозділів районних адміністрацій, безпосередньо беручи участь у робочих процесах. Водночас  гнучкий графік дозволить поєднати стажування з іншими напрямками своєї діяльності. Триватиме стажування два місяці.

Реєстрація на відбір до проєкту за посиланням. Дедлайн реєстрації – 10 травня включно. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!