Суд арештував нерухомість і майно дружини Медведчука

10699 0
Правоохоронці арештували три квартири, транспортні засоби і вилучили понад 300 картин.
оксана марченко і віктор медведчук

оксана марченко і віктор медведчук

Поліція арештувала активи товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина кума путіна віктора медведчука оксана марченко. Про це повідомляє Нацполіція України. 

Три квартири, два майнових комплекси, дороговартісні предмети мистецтва та транспортні засоби будуть передані в управління агенству з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Також готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучене в ході обшуків майно.

Читайте також: Шкури і золото. Журналісти показали, як виглядає Закарпатська резиденція Медведчука

Правоохоронці також провели обшук цієї нерухомості, зокрема і на дачі Медведчука «Ведмежа дубрава». Вилучили понад 300 картин відомих художників (Бокшай, Ерделі, Манайло, Шолтес, Глюк), снігоходи, квадроцикли та автомобілі. Арештовані активи передадуть в управління АРМА, а кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої ворогом інфраструктури.

Нагадаємо, що 18 березня Личаківський районний суд Львова заочно обрав запобіжний захід народному депутату партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку у вигляді тримання під вартою та дозволив його арештувати. А журналісти «Слідство.інфо» побували в його маєтку на Закарпатті та показали, з чого складався побут проросійського політика. На величезній території є кілька будинків,  ставки і навіть відгороджена парканом гірська річка. Головний будинок – це кількаповерховий дерев’яний палац з кількома входами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!