Київ

Суд обрав запобіжний захід нардепу Ісаєнку через спробу заволодіти землею в Києві

685 0
Йому призначили заставу.
Дмитро Ісаєнко

Дмитро Ісаєнко

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід нардепу із забороненої ОПзЖ Дмитру Ісаєнку. Про це пише пресслужба ВАКС.

Суддя ВАКС призначив Ісаєнку заставу в розмірі 6 мільйонів 12 тисяч 160 гривень.

Також нардеп повинен буде прибувати до детектива на вимогу, повідомляти про зміну місця проживання, не виїжджати за межі Київщини та здати закордонний паспорт.

Зазначимо, 10 березня Національне антикорупційне бюро повідомило про підозру народному депутату, який намагався заволодіти в Києві земельною ділянкою площею 8 га.

За даними слідства, на початку 2020 року в Дмитра Ісаєнка виник план заволодіти ділянкою, на якій розташовувався «Держбудкомбінат», аби надалі побудувати там житловий комплекс. Для цього він домовився з працівниками будівельного комбінату та тодішнім заступником керівника Апарату Верховної Ради, до сфери управління якого входив комбінат.

ТЕГИ: ОПЗЖ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!