Суд оштрафував керівника філії львівського облавтодору за хабарництво

1570 0
Посадовець здавав в оренду спецтехніку, яка повинна була використовуватись для будівництва оборонних споруд на Львівщині в разі можливої агресії рф.
Фото: СБУ/затримання керівника філії львівського облавтодору на хабарі

Фото: СБУ/затримання керівника філії львівського облавтодору на хабарі

Керівника філії «Пустомитівська ДЕД» «Львівоблавтодору» суд оштрафував за хабарництво на 17 тисяч гривень та позбавив права працювати на деяких посадах протягом року. Про це повідомляє Tvoemisto.tv з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Як йдеться у вироку Пустомитівського районний суду, посадовець здавав в оренду спецтехніку, яка повинна була використовуватись для будівництва оборонних споруд на Львівщині у разі можливої агресії рф та наступу на західні території України. Відомо, що чоловік не укладав офіційні договори, а кошти отриманні з оренди привласнював собі. У липні 2022 року правоохоронці викрили і затримали посадовця в порядку ст. 208 КПК України під час отримання чергового траншу за оренду спецтехніки – 20 тис. грн хабаря.

Суд визнав керівника філії львівського облавтодору винним у хабарництві та призначив 17 тис. грн штрафу з позбавленням права обіймати посади пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах державної влади, місцевого самоврядування і державних комунальних підприємств, установ та організацій на 1 рік.

За даними аналітичної системи YouControl, керівником філії «Пустомитівська ДЕД» «Львівоблавтодору» є Іван Максимів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!