Суд постановив конфіскувати бійцівського собаку у жительки Львова

7708 2
Американський стафордширський тер’єр під час прогулянки вкусив дитину.
Фото: zviri.com.ua

Фото: zviri.com.ua

 

Випадок стався уночі 15 травня на Сихові. «Жінка о 23:00 у дворі будинку №90 по пр. Червоної Калини у Львові вигулювала собаку потенційно небезпечної породи американський стаффордширський тер'єр без намордника, внаслідок чого собака вкусив за ногу хлопчика, заподіявши шкоду його здоров'ю», – йдеться у постанові суду.

Сама ж власниця під час судового засідання заявила, що собака не вкусив хлопчика, а подряпав лапою, оскільки хлопчик наїхав самокатом на хвіст, повідомляє Zaxid.net.

Однак суддя вирішив, що жінка таки порушила правила утримання собак і призначив їй штраф у 85 грн із конфіскацією тварини.

У Сихівському райсуді Львова Zaxid.net пояснили, що після рішення суду про конфіскацію тварин, їх передають до ЛКП «Лев». Водночас у ЛКП «Лев» повідомили, що таких випадків у них ще не було, тож цей може стати прецедентом.


Читайте також:
20 Липня, 2017 15:58
Елена А интересно какие доказательства принимались судом во внимание, да по закону, собака на поводке, но было ли доказательство обратного, в законе же не указано намордник одет на собаке, а может она его скинула с морды в данный момент, а нахождение ребёнка в 24 часа на улице, не ужели не подпадает не под один закон. По моему это прямое не выполнение родительских обязаностей, тогда справедливости ради необходимо лишить родительских прав.
20 Липня, 2017 11:57
Марта Дитина з само катом о 23.00 ?
Куди батьки дивляться?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!