Суд у Львові дозволив арештувати Медведчука

1620 0
Наразі Віктор Медведчук перебуває у міжнародному розшуку.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

18 березня Личаківський районний суд Львова заочно обрав запобіжний захід народному депутату партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку у вигляді тримання під вартою та дозволив його арештувати. Про це повідомляють в Державному бюро розслідувань.

Зазначається, що слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР про обрання запобіжного заходу, передбаченого ч. 6 ст. 193 КПК України, тобто за відсутності підсудного у справі.

Читайте також: Львівський районний суд заочно арештував редакторку інформагентства «Россия сегодня»

Раніше ДБР та Офіс генерального прокурора оголосили Віктора Медведчука у міжнародний розшук. Народного депутата, голову політради партій «Опозиційна платформа – За життя», кума Володимира Путіна підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Наразі місце перебування фігуранта встановлюється. Правоохоронні служби закликають українців, які перебувають в країні та за кордоном, за наявності інформації про можливе місце знаходження Віктора Медведчука повідомляти на електронну адресу ДБР [email protected] та за телефоном +38 (044) 356 40 0 (додатковий 21 10).

Нагадаємо, раніше Личаківський районний суд Львова заочно арештував ексдепутата ОПЗЖ Іллю Киву. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!