Суд у Львові звільнив від покарання прихильника СРСР

1840 0
Українець розмістив 8 зображень комуністичної символіки у соцмережі.
Фото: Getty photos

Фото: Getty photos

Личаківський районний суд звільнив від покарання уродженця росії, який підтримував комуністичний режим та розміщував у соціальній мережі фотографії із комуністичною символікою. Про це повідомляє Tvoemisto.tv з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Як йдеться у вироку суду, уродженець росії, який має українське громадянство, з червня 2019 року по лютий 2022 року, у забороненій в Україні соціальній мережі розміщував фотографії із комуністичною символікою. Зокрема, на одній з фотографій був зображений червоний прапор, де розміщені: червона зірка та перехрещений серп і молот, а також фраза: «Я та людина, яка все ще любить СРСР. Так-так, я існую!»  Загалом, обвинувачений розмістив 8 зображень комуністичної символіки у соцмережі.

Читайте також: Суд звільнив від покарання львівського митника, який брав хабарі

На суді свою провину чоловік визнав. Відтак, під час судового засідання його визнали винним у пропаганді комуністичного режиму і призначили покарання у виді 3-х років позбавлення волі, без конфіскації майна. Проте суд вирішив звільнити його від відбування покарання та призначити 2 роки випробувального терміну. Вирок суду може бути оскаржений.

Нагадаємо, Бродівський районний суд звільнив від покарання громадянку росії, яка пограбувала мешканку Львівщини. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!