Суд виніс вирок педофілу, який розбещував львівську школярку, переодягнувшись у жінку

2000 0
У львівській школі киянин розбещував 7-річну дівчинку.
Фото Умовне

Фото Умовне

Чоловіка, який у шкільному туалеті розбещував 7-річну дівчинку, визнали винним та засудили до 8 років вʼязниці. Інцидент трапився ще у грудні 2021 року в одній із львівських шкіл. Про це повідомляє Tvoemisto.tv з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Як йдеться у вироку Сихівського районного суду Львова, 9 грудня 2021 року чоловік, переодягнений в жінку, проник до львівської школи №43, що на вул. Масарика. Він зайшов до жіночої вбиральні, де в той час знаходилась другокласниця. Педофіл, назвавшись лікарем, сказав дитині, що повинен її оглянути. Він поставив її на унітаз, розвернув до себе задом, після чого почав її розглядати. У школярки була оголена нижня частина тіла. Такі дії тривали кілька хвилин, поки не продзвенів шкільний дзвінок на перерву між уроками і в приміщення туалету почали заходити інші люди. Тоді ж педофіл і втік. 

Читайте також: Перевдягнений в жінку невідомий проник до львівської школи і чіплявся до дитини

Інший випадок стався 20 грудня 2021 року. Педофіл проник у дитячу школу мистецтв №5 на вул. Хуторівка, 28. У жіночому туалеті він побачив 9-річну дівчинку, якій сказав роздягнутись, однак школярка відштовхнула його та вибігла з вбиральні.

Під час судового засідання педофіл свою вину заперечив та заявив, що ніколи не бував у львівській школі №43, а у дитячій школі мистецтв №5 хотів щось вкрасти. Суд визнав киянина винним за ч.2 ст.156 ККУ та за ч.2 ст.15, ч.2 ст.156 ККУ. Його засудили до 8 років тюрми. Крім того, він повинен виплатити 150 тис. грн за моральну шкоду представнику 7-річної школярки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!