Київ

Суд залишив під вартою суддю Тандира, який збив нацгвардійця на КПП

1039 0
Суддя залишиться під вартою без можливості внесення застави
Фото: Дарина Коломієць / Суспільне

Фото: Дарина Коломієць / Суспільне

Суд залишив без змін запобіжний захід судді Тандиру, якого підозрюють у вчиненні смертельної аварії в стані алкогольного сп’яніння в ніч на 26 травня, внаслідок якої загинув нацгвардієць. Про це повідомляє Суспільне.

Тандир залишиться під вартою без можливості внесення застави ще на місяць до 21 липня.

Нагадаємо, 26 травня у Києві близько опівночі голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир за кермом автомобіля «Лексус» скоїв наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України Вадима Бондаренка, який ніс службу на КПП при в'їзді до Києва. Нацгвардієць, який був родом із Черкащини й виховував трьох дітей, загинув.

Результатів аналізів біологічних зразків досі немає, сам Тандир стверджує, що не перебував у стані сп'яніння в момент аварії.

Раніше Печерський районний суд Києва відправив Тандира в СІЗО до 21 липня без права внесення застави. Однак адвокати Тандира вважають, що домашнього арешту буде достатньо, аби забезпечити належну поведінку підсудного. Вони подали апеляцію.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!