Суд скасував Садовому заставу та відпустив під особисте зобов’язання

2564 0
Термін дії покладених обов’язків визначили до 20 січня 2020 року.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду вчора, 4 грудня, пізно ввечері обрала запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання міському голові Львова Андрію Садовому. Про це повідомила керівниця пресслужби ЛМР Христина Процак на своїй сторінці у Фейсбуку.

Згідно з рішенням колегії суддів, заставу у розмірі 1 млн 56 тисяч гривень скасували. Термін дії покладених обов’язків визначили до 20 січня 2020 року.

«Застосувати до Садового запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання … Покласти на Садового наступні вимоги: прибувати до слідчого щодо кожної вимоги, утримуватися від спілкування зі свідками … за обставинами кримінального провадження», — йдеться у відео, яке на своїй сторінці у Фейсбуку опублікував міський голова.

Постанова оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 21 листопада прокуратура вручила Андрієві Садовому підозру у зловживанні владою під час продажу землі з аукціону під індустріальний парк у Рясному. За версією САП, земельні ділянки розташовані на території Рясне-Руської сільської ради. У 2015 році до прокуратури звернулись 60 мешканців із заявами про незаконне відчуження належної їм землі.

Детальніше про ситуацію із землею під індустріальний парк біля села Рясне-Руське читайте в матеріалі Tvoemisto.tv.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!