Суд звільнив від покарання росіянку, яка пограбувала мешканку Львівщини

2464 0
Уродженка росії вкрала у жительки Львівщини 6 тисяч гривень.
Умовне фото

Умовне фото

Бродівський районний суд звільнив від покарання громадянку росії, яка пограбувала мешканку Львівщини. Про це повідомляє Tvoemisto.tv з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Як йдеться у вироку суду, у жовтні 2022 року у Бродах росіянка обікрала жительку Львівщини. Інцидент стався біля банкомату АТ «Ощадбанк». Жінка намагалася зняти гроші з картки, однак через необізнаність, росіянка запропонувала свою допомогу. Після видачі коштів із банкомату уродженка росії привласнила 6000 грн.

Читайте також: Суд звільнив від покарання львівського митника, який брав хабарі

Під час судового засідання обвинувачена свою провину визнала. Суд  призначив їй покарання у виді п'яти років позбавлення волі за ч.4 ст. 185 КК України. Однак, на підставі ст.75 КК України суд звільнив росіянку від відбування покарання з іспитовим строком на рік.

Нагадаємо, раніше суд виніс вирок львів’янці, яка у соціальних мережах поширювала дописи на підтримку росії і путіна. Їй призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі, із встановленням іспитового строку на 1 рік.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!