«Свято хліба у Львові». Як це було. Фоторепортаж

4663 0
16 серпня у Львові вже традиційно відбувся фестиваль «Свято хліба». Tvoemisto.tv вирішило подивитися, чим пригощають та як розважають львів’ян на святі.

Організатори подбали про те, щоб гості, які завітають на свято, залишилися задоволеними. Окрім представлень різноманітних короваїв, були почастунки різноманітними булочками, пряниками, хлібами та іншими новинками від виробників.

Розпочали святкування традиційно з Божественної Літургії та освячення короваїв.

Свято не могло обійтися без конкурсів із подарунками. А також великої сцени, звідки гостей розважали чоловічий вокальний гурт «Гомін», вокальна студія «Подих весни», фольк-рок гурт «Перебендя», вокальна формація «Madrigal Voices», барабанне шоу «Drums-band», кавер-гурт «Вікторія Бенд», рок-гурт «Джеки».

Подбали на святі і про дітей. Для них була окрема «Дитяча галявина» зі співами, майстер-класами та іграми.

Місце проведення фестивалю теж залишилося незмінне – Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» Свято започатковано Громадською організацією «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області».

Підготував Ігор Саджениця

Фото автора


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!