Сили оборони попередили про високий ризик ракетного обстрілу

1241 0
Військові просять дослухатись до сигналів повітряної тривоги
Умовне фото

Умовне фото

У четвер, 4 січня, російська армія вивела у Чорне море ракетоносій  «Адмірал Макаров». Тож найближчим часом існує висока ймовірність ракетних обстрілів. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони Півдня.

«Як тільки шторм в морі трохи вщух, ворог вивів на бойове чергування надводний ракетоносій – фрегат «Адмірал Макаров» –  має напоготові 8 «Калібрів». Рівень ракетної небезпеки значно підвищено! Сигналів повітряної тривоги дослухаємось, діємо зібрано і оперативно!», – йдеться у повідомленні. 

Про зміну обстановки Сили оборони повідомляють в режимі онлайн.

Нагадаємо, у ніч на 4 січня ворог атакував Україну двома ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку. Обидва дрони – знищені на Хмельниччині. Також окупанти ударили трьома зенітними керованими ракетами по Харківщині та Донеччині. 

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!