Синоптики попередили про сильний заморозок у Львові на найближчі два дні

4801 0
Мешканців закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні та завтра, 27-28 квітня, вночі і вранці по Львові очікують сильний заморозок – до мінус 3°. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Мешканців закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Нагадаємо, як повідомляло Tvoemisto.tv з посиланням на Львівський гідрометцентр, 27-28 квітня буде без опадів. Вітер північно-західний з переходом на західний, 5-10 м/с. Температура вдень 27 квітня становитиме 9-14° тепла, а 28 квітня 13-18° тепла. Детальніше про прогноз на тиждень читайте тут.

_________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!