Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Львові

2521 0
Синоптики попереджають про дощ і пориви вітру.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У понеділок, 27 березня, у Львові очікується погіршення погодних умов. Падатиме дощ з переходом у мокрий сніг. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Вдень у місті очікуються значні опади. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура становитиме від 7° до 9° тепла. Можливе погіршення видимості в опадах.

Зазначимо,  що завтра, 28 березня, температура вночі сягатиме 1-6° морозу, а вдень – від 3° до +2°C. Очікується невеликий сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с. 

Нагадаємо, що у Львові починають розквітати форзиції.  На багатьох подвір’ях Львівщини розпустилися підсніжники. Також невдовзі на Львівщині почнуть квітнути крокуси. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!