Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Львові на вихідних

2217 0
Львів’ян попереджають про ожеледицю на дорогах.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові на вихідних 10-11 грудня очікується погіршення погодних умов. Зокрема, синоптики прогнозують дощ, мокрий сніг та ожеледицю на дорогах міста. 

Джерело: Львівський гідрометцентр коментарі Tvoemisto.tv

10 грудня у Львові дощитиме. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер східний з переходом на північно-західний,  5 – 10 м/с.  Температура вночі від 0 до 2° тепла, вдень 3 – 5° тепла. Також львів’ян поперджають про погіршення видимості в тумані 500 – 1000 м.

Читайте також: Львів'ян попереджають про сніг, що може падати з будинків. Як уберегтися

11 грудня у місті прогнозують значний мокрий сніг та сніг. Налипання мокрого снігу, вночі місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.

Також синоптики прогнозують поступове зниження температури: 

  • 10 грудня вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1 –  6° тепла.
  • 11 грудня впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.
  • 12 грудня впродовж доби 0 – 5° морозу.
  • 13 – 14 грудня вночі 4 – 9° морозу, вдень 1 –  6° морозу.
 

Зазначимо, таку погоду прогнозують у зв’язку з проходженням атмосферних фронтів від Балканського циклону та впливом холодної повітряної маси.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!