Синоптики прогнозують мороз до -5 градусів та перший сніг у Львові

1720 0
У ніч з середи на четвер, 16-17 листопада, буде мороз до -2 градусів, та можливий перший сніг.
Фото: news.com.ua

Фото: news.com.ua

У першій половині наступного тижня, 14-16 листопада, у Львові прогнозують похмуру погоду, подекуди із дощем. А вже в ніч з середи на четвер синоптики прогнозують заморозки -2 градуси. Про це повідомляють на сайті Синоптика.

У понеділок, 14 листопада, стовпчик термометра покаже максимум 10 градусів удень, а вночі +5. У вівторок температурний максимум становитиме 12 градусів із позначкою плюс удень, також можливе часткове прояснення. Уночі буде максимум 3 градуси тепла. 

Читайте також: Говорімо про львівську погоду правильно. Поради в малюнках

У середу, 16 листопада, синоптики прогнозують похмуру погоду та невеликий дощ. У ніч з середи на четвер буде мороз до -2 градусів, та можливий перший сніг. А з четверга на пʼятницю стане ще холодніше – до -5 градусів вночі, а вранці 0.

Ольга Коваль

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!