Синоптики розповіли, якою буде погода на тижні у Львові

1705 0
Мешканців Львівщини попереджають про мокрий сніг та ожеледицю.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У вівторок, 31 січня, у Львові буде хмарна погода, часом – мокрий сніг. Мешканців попереджають про слабке налипання снігу. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі коливатиметься від 1 до 6° морозу, удень – від 2° морозу до 3° тепла. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомили в Львівському гідрометцентрі.

У середу, 1 лютого, погода буде хмарною з проясненнями, часом мокрий сніг та сніг, на дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі становитиме 1 – 6° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

2 лютого синоптики прогнозують хмарність з проясненнями та мокрий сніг. Мешканців Львова попереджають про ожеледицю. Вітер буде південно-західний з переходом на західний, 7-12 м/с. Температура вночі коливатиметься від 0 до 5° морозу, удень – від 1° морозу до 4° тепла.

У п'ятницю, 3 лютого, буде хмарно з проясненнями, часом сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер буде північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі становитиме 2-7° морозу, удень – від 4° морозу до 1° тепла.

У суботу, 4 лютого, синоптики прогнозують хмарність та сніг. Мешканців попереджають про ожеледицю. Вітер – південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, місцями хуртовини. Температура вночі – 4- 9° морозу, удень – від 3° морозу до 2° тепла.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!