Політична реклама

Тарифи на тепло з початку опалювального сезону зростати не будуть

1139 0
Про це заявив голова Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України Валерій Саратов.

«Ціни залишаться такими які є сьогодні. Пізніше ми будемо дивитися і коригувати ці ціни. Однак зараз опалювальний сезон розпочнеться за тими тарифами які є», - заявив Саратов.

При цьому Саратов запевнив, що до кінця 2012 року будуть діяти економічно обґрунтовані тарифи на комунальні послуги.

«Я можу запевнити, що через рік повністю по всіх областях будуть діяти всі економічно обґрунтовані тарифи. Я думаю, що через три місяці будуть виправлені і встановлені ринкові тарифи, тобто - економічно обґрунтовані».

Так само він відзначив, що за підрахунками комісії третина підприємств пропонують обґрунтовані тарифи, «а друга третина - не обґрунтовані тарифи, і ще одна третина з тарифами щодо води мають великі складнощі з водою - це маловодні регіони, які до того ж мають високу складову вартості електроенергії», - заявив Саратов.

Джерело: Ділова Україна.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!