Тендер на будівництво платної дороги Львів-Краковець можуть оголосити восени

2134 1
З такою пропозицією Укравтодор планує звернутись до Кабміну.
фото: Inspired

фото: Inspired

Голова Укравтодору Славомір Новак каже, що конкурс на першу концесійну дорогу Львів-Краковець може бути оголошений вже восени. Про це він сказав під час засідання уряду, передає прес-служба Укравтодору.

«Продовжуємо переговори щодо першої концесійної дороги Львів-Краковець. Думаю, що восени ми пропонуватимемо Кабміну оголосити конкурс на першу концесію», – каже Славомір Новак.

Читайте також: Які дороги Львівщини відремонтують у 2019 році. Перелік

Нагадаємо, ідея будівництва платної дороги Львів-Краковець з’явилась ще у 2015 році. Планувалось, що тендер проведуть до кінця 2018 року, а у 2019 – розпочнуть будівництво. Зараз терміни початку будівництва перенесли на 2020 рік.

Вартість проїзду концесійною дорогою становитиме, попередньо, 7-10 євроцентів за кілометр. Проте остаточна ціна залежатиме від вартості будівництва. Протяжність нової дороги становитиме 84,4 км. 


Читайте також:
13 Червня, 2019 14:04
666 ... ".. можуть оголосити.." ... вже 22-ий рік можуть ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!