Тепло та невеликий дощ. Прогноз погоди у Львові на перший тиждень року

1616 0
Поступово протягом тижня температура має опускатися, проте потепління затримається.
Фото: uatravel.org

Фото: uatravel.org

Сьогодні, 1 січня, очікують помірнухмарність з проясненнями та невеликий дощ ближче до вечора. Температура повітря коливатиметься від +4 до +7 після обіду. Про це повідомляє портал gismeteo.ua.

Завтра, 2 січня, буде сильна хмарність та невеликий дощ. Вночі та вдень температура триматиметься на позначці +4 градуси, а вранці опуститься до нуля. 

У середу, 3 січня, очікують сильну хмарність та невеликий дощ, температура потроху опускатиметься і закріпиться вдень на максимальній позначці +3 градуси за Цельсієм. 

Читайте також: Які штами грипу циркулюватимуть Україною цієї зими. Прогнози вірусологів

У четвер, 4 січня, вранці передбачають ясний ранок без опадів, проте вже ближче до обіду варто очікувати сильну хмарність із дощем. Температура коливатиметься від +1 до +4. До нуля стовпчик термометра опуститься лише вранці. 

У п’ятницю, 5 січня, очікують ясну погоду без опадів, дощ можливий лише ввечері та вночі. Температура повітря вночі до +3, а вдень від 0 до +4. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!